TeKoopWillyMullenskade51

TeKoopWillyMullenskade51

Te koop, Willy Mullenskade 51, 1087KH Amsterdam : googlemaps : willyMullenskade51>>

Het is zover, het is tijd om onze mooie Herenhuis in ijburg, Amsterdam te verkopen.

 

 

Heerlijk, ruim en licht herenhuis aan de Willy Mullenskade. De woning is circa 145 m2 met een fijne achtertuin met middagzon en avondzon, twee parkeerplaatsen op privé binnenplaats en een aanlegplaats voor de boot aan de voorzijde. De woning beschikt over drie woonlagen en telt maar liefst 4 slaapkamers, uitbreidbaar naar 5 slaapkamers. De woning is gelegen aan de gracht, een heerlijke plek met ochtendzon aan de voorzijde en een aanlegplaats voor de boot voor de deur.

Omgeving:
Met vlakbij alle leuke restaurants, de haven van IJburg en winkels voor de dagelijkse boodschappen, waaronder een heerlijke bakker, de Deen en natuurlijk het winkelcentrum. Met verschillende recreatie parken in de buurt zoals, voetbalveld voor de deur, Theo van Gogh park, het Diemerpark en Blijburg. Uitstekende uitvalswegen naar de A1, de A10 en met de tram binnen 15 minuten op Amsterdam CS.

IJburg biedt genoeg ruimte om te wonen, te recreëren en vooral te genieten van de buitenlucht op steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad!

Een kindvriendelijke buurt met verschillende goede scholen en BSOs op loopafstand en een huis met een gemeenschappelijk privé terrein als extra speelplaats en heerlijk aan het water.

Begane grond
Entree, een hal met toegang tot alle vertrekken. Heerlijke open entree, extra werkruimte, een toilet en een ruime trapkast. Glazenschuifdeuren, Luxe open keuken met bar (Siematic, graniet blad, inductie, Bosch apparatuur), grote eettafel, ruime woonkamer en openslaande deuren naar de zonnige tuin met middagzon. Grote raampartijen, de vide voor en een hoog plafond van 3.30 maken de woning extra licht. Vanuit de tuin zijn de twee parkeerplekken bereikbaar, het fietsenhok en de privé hof. Aan de voorzijde van de woning een terras met ochtendzon een bijna ongebruikte weg en een ligplaats voor de boot.

Eerste verdieping
Werkkamer/ vergaderruimte/ master bedroom met aansluitend de badkamer met bad, douche dubbele wastafel en toilet. Er is hier ook nog de mogelijkheid voor een extra werkplek.

Tweede verdieping
Riante overloop, 2 kinderkamers en 1 riante master bedroom of mogelijkheid tot splitsing in 2 slaapkamers, berging met wasmachine ruimte, een separaat toilet. Bergruimte is voorbereid voor mogelijke ombouw naar extra badkamer.

Technologie. Dit huis is klaar voor de toekomst met glasvezel, en internet kabels naar de 1e en 2e etage voor optimaal multimedia gebruik.

Uitbouw mogelijkheden: uitbouw op de 1e en 2e verdieping  en een dakopbouw is technisch mogelijk.

 

Vraagprijs: €675.000

 

Kom vrijblijvend ons huis bezichtigen, en stuur mij een email op info@ecommerceweb.nl

Beschikbaar per 1 maart 2018

 

Bouwtekeningen : plattegrond eengezinswoning Willy Mullenskade 51, 1087KH, Amsterdam

Dwarsdoorsnede eengezinswoning willy mullenskade 51, 1087 KH, Amsterdam

Voor alle fotos:

https://drive.google.com/open?id=16W1d6OzZAWgGz6N5hjUJqqup-NfvNAu4

 

 

Kom vrijblijvend ons huis bezichtigen, en stuur mij een email op info@ecommerceweb.nl

Share this post